[Afisz. Incipit] Polska Partia Socjalistyczna - Dzielnicowy Komitet Gdańsk-Siedlice urządza w dniu 21 września b.r. w lokalu "Pod Grunwaldem" ... loterię fantową ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o loterii i zabawie w gdańskim lokalu.