[Afisz. Incipit:] Rektorat Politechniki Gdańskiej i Wieczorowej Szkoły Inżynierskiej w Gdańsku rozpocznie dnia 1 lutego 1955 r. rekrutację ... ([wydawca nieznany], 1955)
Afisz informujący o rekrutacji na I rok.