Do wszystkich bezrolnych, robotników rolnych, służby folwarcznej i małorolnych na G. Śląsku! = An alle Landlosen, Land- und Guts-Arbeiter und an alle Kleinerbauern in Oberschlesien! / W. Korfanty. - Korfanty, Wojciech (1873-1939) ([s.n.], 1921)
Ulotka propagandowa z okresu plebisytu.