Do wszystkich bezrolnych, robotników rolnych, służby folwarcznej i małorolnych na G. Śląsku! = An alle Landlosen, Land- und Guts-Arbeiter und an alle Kleinerbauern in Oberschlesien! - Korfanty, Wojciech (1873-1939). (Bytom : [s.n.], 1921)
Ulotka propagandowa z okresu plebisytu.
Tekst równol. pol. i niem.
Keywords: Plebiscyt -- Polska -- Śląsk, Górny (region) -- druki ulotne