[Afisz. Incipit:] Egzotyczny film produkcji amerykańskim Gunga Din. (Gdynia : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o seansie w gdyńskim kinie.
Keywords: 1901-2000; 1945-1989; Kina (budynki); Gdynia (woj. pomorskie); Druki ulotne