[Wizyta I Sekretarza Komitetu Wojewódzkiego PZPR Stanisława Kociołka w otwieranej właśnie fabryce porcelany w Łubianie] / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1969)
Przedstawia Stanisław Kocioła zwiedzającego w oficjalnej delegacji nowo otwartą fabrykę porcelany w Łubianie koło Kościerzyny, 20.07.1969 rok.