Ex Libris Gdańsk / Gisela C. Viva. - Viva, Gisela Cecilia (1961- ). (2009)
Przedstawia dachy kamienic, nad którymi góruje wieża Ratusza, napis u góry: Ex Libris, u dołu Gdańsk. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut. i data.