Ex Libris Gdańsk - Viva, Gisela Cecilia (1961- ). ([Buenos Aires], 2009)
Przedstawia dachy kamienic, nad którymi góruje wieża Ratusza, napis u góry: Ex Libris, u dołu Gdańsk. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut. i data.
Miejsce wyd. wg miejsca działalności aut.
Keywords: Ekslibrisy -- Argentyna -- 1990-.