Ex Libris Saturnini Mrávincsics / St. Kuglin. - Kuglin, Stanisław (1907-1983) ([wydawca nieznany], 1945)
Tarcza herbowa między dwiema książkami, niżej ozdobna tablica z napisem: Ex Libris Saturnini Mrávincsics. Nazwisko artysty ryte pod wyobrażeniem.