[Kardynał Stefan Wyszyński pozdrawiający wiernych w kościele Mariackim w Gdańsku] / Pracownia Fotografii Artystycznej Pepliński Edmund. - Pepliński, Edmund (1959)
Przedstawia kardynała Wyszyńskiego wychodzącego w procesji z kościoła Mariackiego w Gdańsku i pozdrawiającego wiernych, 18 stycznia 1959 roku.