Ex Libris T. Łobos / W.Langner. - Langner, Wiktor Zbigniew (1906-1985) (1942)
Na tle kolumny jońskiej i gałązki laurowej siedząca na fotelu kobieta, u dołu napis: Ex Libris T. Łobos, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.