Ex Libris T. Łobos - Langner, Wiktor Zbigniew (1906-1985).; Łobos, T. (1942)
Na tle kolumny jońskiej i gałązki laurowej siedząca na fotelu kobieta, u dołu napis: Ex Libris T. Łobos, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.
Data według bibliografii.
Strona Ekslibris polski, 30.06.2020
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1900-1945.