Ex Libris Aarne Helin / [R. Krzywka]. - Krzywka, Ryszard (1925-2009) (1959)
Na tle przenikających się prostokątów gałązka. Napis na wstędze: Ex Libris Aarne Helin. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut.