Wieczór pieśni i tańca w wykonaniu zespołu pieśni i tańca Armii Radzieckiej. (Elbląg : [s.n.], 1948)
Afisz inf. o wieczorze 18.01.1948 r. w elbląskim Teatrze Miejskim.
Keywords: Związek Radziecki. -- Raboče-Krestʹânskaâ Krasnaâ Armiâ -- druki ulotne; Życie artystyczne -- Polska -- Elbląg -- 1945-1970.; Elbląg (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne