[Afisz. Incipit] Pod protektoratem Starosty ... odbeda sie w dniu 2 marca b. r. o godz. 13 koło przystani harcerskiej nad Nogatem Zawody Narciarskie ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o zawodach 2.03.1947 r.