Stocznia Gdańska imienia Lenina : basen wyposażeniowy / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1978)
Przedstawia basen wyposażeniowy w Stoczni Gdańskiej, 1978 roku.