Stocznia Gdańska imienia Lenina : basen wyposażeniowy - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983). (Gdańsk, 1978)
Przedstawia basen wyposażeniowy w Stoczni Gdańskiej, 1978 roku.
Tytuł na rewersie ręką autora.
Data na rewersie.
Autor według pieczątki na rewersie.
Keywords: Stocznia Gdańska -- 1970-2000 -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie; Fotografia prasowa; Fotografie -- Polska -- Gdańsk