Odejścia z kapłaństwa / Andrzej Ruszała OCD. - Ruszała, Andrzej (1961- ).
Złożoność problematyki. Odejścia z kapłaństwa w świetle wiary. Niewierność a zgorszenie. Panie, Ty wszystko wiesz. Nie daj się zwyciężyć złu.