Odejścia z kapłaństwa - Ruszała, Andrzej (1961- ). (2010)
Złożoność problematyki. Odejścia z kapłaństwa w świetle wiary. Niewierność a zgorszenie. Panie, Ty wszystko wiesz. Nie daj się zwyciężyć złu.
Tytuł nagłówkowy.
Keywords: Katolicyzm; Kapłaństwo; Apostazja od stanu duchownego; Artykuł z pracy zbiorowej