[Afisz. Incipit] Koncert Symfoniczny ... Željko Straka (Jugosławia) dyrygent Gyorgy Garay (Węgry) skrzypce ... / Państwowa Opera i Filharmonia Bałtycka. ([wydawca nieznany], 1959)
Afisz informujący o koncercie 11-12.12.1959 r.