[Afisz. Incipit] Koncert Symfoniczny ... Željko Straka (Jugosławia) dyrygent Gyorgy Garay (Węgry) skrzypce ... - Państwowa Opera i Filharmonia Bałtycka (Gdańsk). (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1959)
Afisz informujący o koncercie 11-12.12.1959 r.
Keywords: Państwowa Opera i Filharmonia Bałtycka (Gdańsk) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Życie muzyczne -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.