Oberpfarrkirche Sanct-Marien Orgel ausgeführt von Joh. Jac. [sic!] Meissner 1762-1764 / Photographische Aufnahme Hermann Rückwardt. - Rückwardt, Hermann (1845-1919) (Architektonische Studien-Blätter, 1889)
Przedstawia organy w kościele Mariackim w Gdańsku autorstwa Jana Henryka Meissnera (w tyt. mylnie podano drugie imię artysty), ok. 1889 r.