[Afisz. Incipit] Ogłoszenie w związku z uroczystością Zjednoczenia Klasy Robotniczej ... (Lębork : Zarząd Miejski, 1948)
Afisz informujący o nakazie udekorowania domów w Lęborku.
Keywords: Lębork (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1990.