[Afisz. Incipit] Związek Uczestników Walki Zbrojnej o Niepodległość i Demokrację w Sopocie ... organizuje popołudniowe kursy tkackie i kroju damskiego ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o kursach i zapisach do 10.12.1947 r.