[Afisz teatralny. Incipit] Przepalaj słowem serca ludzi : montaż inscenizacyjny w 2 częściach / Państwowy Teatr Wybrzeże. (Państwowy Teatr Wybrzeże, 1949)
Afisz informujący o przedstawienjiu w Teatrze Dramatycznym w Gdyni 29.06.1949 r. Reżyseria: Halina Gallowa.