[Afisz. Incipit] Zarządzenie Prezydium Wojewódzkiej Rady Narodowej w Gdańsku z dnia 4 lutego 1955 r. w sprawie urzędowego uznawania buhajów i knurów ... (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1955)
Afisz z treścią zarządzenia.
Keywords: Gdańskie, Województwo (Polska ; 1950-1974) -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.