[Afisz. Incipit] Zarządzenie wobec urzedowego stwierdzenia wścieklizny ... / Jan Kapusta. - Kapusta, Jan (1908-1953) (Prezydent M. Sopotu, 1948)
Afisz z treścią zarządzenia w związku z wścieklizną 28.05.1948 r.