Urszulanki Unii Rzymskiej w trosce o wychowanie dzieci i młodzieży w czasach PRL / Daria Klich. - Klich, Ewa Daria (1965- ).
Słowa kluczowe: Urszulanki Unii Rzymskiej, szkolnictwo katolickie w okresie PRL.