Dr Żynda, lekarz w Pucku (1920)
Przedstawia gabinet lekarski, prawdopodobnie w Pucku, za biurkiem siedzi lekarz (Józef Żynda), po obu stronach biurka stoją pielęgniarka i dwaj chłopcy z zabandażowanymi głowami, ok. 1930 r.