Finałowe (decydujące) zawody piłki nożnej o wejście do klasy B Związkowiec-Ogniwo. (Lębork : [s.n.], 1949)
Afisz inf. o zawodach 11.09.1949 r.
Keywords: Piłka nożna -- Polska -- 1945-1970.; Lębork (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne