Pavel Landorsky - Pokój na godziny = (Hodinowy hotelier) / Teatr Wybrzeże. (Teatr Wybrzeże, 1974)
Program teatralny premiery 22.06.1974 r. w Teatrze Kameralnym w Sopocie. Reżyseria: Abdellah Drissi, scenografia: Bruno Sobczak.