[Afisz. Incipit] Dwu miesięczny kurs Galanterii organizowany przez Państwowe Gimnazjum Krawieckie w Sopocie. (Gdynia : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o kursie.
Keywords: Sopot (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Sopot (woj. pomorskie); Druki ulotne -- 1945-1970.; Druki ulotne