Ex Libris Franciszka Böhma / [Tadeusz Cieślewski]. - Cieślewski, Tadeusz (1895-1944) ([wydawca nieznany], 1943)
Na tle otwartej księgi posąg Światowida, herb Bem na szczycie książki i dwa kozły, powyżej w obłokach Perun ciskający pioruny. Napis u góry: Ex Libris, u dołu: Franciszka Böhma.