[Afisz. Incipit] Klub Artystów Wybrzeża Warszawski Klub Satyryków "Kukułka" ... wystąpi z programem satyry aktualnej, humoru, liryki i piosenki p.t. Daj pyska ... ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o przedstawieniu, które miało miejsce w Teatrze Miejskim w Gdyni 13-14.07.1946 r.