[Afisz. Incipit] Klub Artystów Wybrzeża Warszawski Klub Satyryków "Kukułka" ... wystąpi z programem satyry aktualnej, humoru, liryki i piosenki p.t. Daj pyska ... (Gdynia : [wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o przedstawieniu, które miało miejsce w Teatrze Miejskim w Gdyni 13-14.07.1946 r.
Keywords: Życie artystyczne -- Polska -- Gdynia -- 1945-1970.; Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.