[Ulotka. Incipit] Einladung zur 55. Gründungsfeier am 28. Januar 1939 im Deutschen Volkshaus. ([wydawca nieznany], 1939)
Zaproszenie wraz z programem na spotkanie związku weteranów "Borussia" 28.01.1939 r. w Domu Ludowym na ulicy św. Ducha (Heilige Geistgasse 82) w Gdańsku.