Księgozbiór Biblioteki Głównej Akademii Rolniczej w Poznaniu W. J. - Jakubowski, Wojciech (1929-2024) (1976)
Przedstawia układające się koliście kłosy zbóż. Wzdłuż górnej krawędzi napis: Księgozbiór Biblioteki Głównej, wzdłuż dolne napis: Akademii Rolniczej w Poznaniu. Sygn. aut. w obrębie kompoz.