Musikalische Feierstunde : in der Lutherkirche zu Danzig-Langfuhr. (Danzig : [s.n., 1931)
Druk inf. o koncercie w kościele luterańskim w Gdańsku-Wrzeszczu 22 listopada 1931 r.
Data na podst. treści.
Keywords: Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- życie artystyczne; Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- źródła; Wrzeszcz (Gdańsk, Polska ; dzielnica) -- 1900-1945 -- druki ulotne