Porządkowanie osiedla Brodwino w Sopocie / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1978)
Przedstawia porządkowanie osiedla Brodwino w Sopocie w czynie społecznym, 1978 rok.