Porządkowanie osiedla Brodwino w Sopocie - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983). (Gdańsk, 1978)
Przedstawia porządkowanie osiedla Brodwino w Sopocie w czynie społecznym, 1978 rok.
Tytuł na rewersie.
Data na rewersie.
Autor według pieczątki na rewersie.
Keywords: Czyny społeczne -- Polska -- 1945-1990 -- fotografie; Fotografie -- Polska -- Sopot; Sopot (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie; Fotografia prasowa