Danzig, Bastion Kaninchen und Steinschleuse Fliegeraufnahme aus 200 m Höhe. (Verlag W. F. Burau, 1920)
Zdjęcie lotnicze Dolnego Miasta. Widoczne bastiony Miś, Wyskok, Wilk, fragment bastionu Królik, ul. Łąkowa, fabryka karabinów. Ok. 1920 r.