Cechy elementarnej muzykalności dziecka / Jadwiga Uchyła-Zroski. - Uchyła-Zroski, Jadwiga
Zakres i treść: emocjonalny stosunek dziecka do muzyki wywołany uczuciem kochania, czynniki wspierające rozwój muzyczny dziecka, doniesienia z badań.