Osteuropa kauft in Danzig. - Danziger Internationale Messe 1925). ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1925)
Ulotka reklamująca IV Międzynarodowe Targi Gdańskie.
Data wydania na podstawie treści.
Keywords: Targi -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- druki ulotne