[Afisz teatralny] Urs Widmer - Top dogs / Teatr Wybrzeże. (Teatr Wybrzeże, 2000)
Afisz teatralny informujący o przedstawieniu 29.07.2000 r. Scena Kameralna w Sopocie. Reżyseria: Bartłomiej Wyszomirski, scenografia: Anna Popek, muzyka: Ryszard Tymon-Tymański.