Grafomania w słusznej sprawie - Klimowicz, Tadeusz (1950- ).; Sorokin, Vladimir Georgievič (1955- ). (2008)
Recenzja książki: Dzień oprycznika / Władimir Sorokin. Warszawa, 2008.
Tytuł nagłówkowy.
Keywords: Książki -- recenzje -- 1990-.