W bibliotece głównej w Sopocie do kolejnego egzaminu przygotowuje się studentka Irena Pawlik ... - Amerski, Włodzimierz; Krajowa Agencja Wydawnicza (1974-2004). (Gdańsk : Krajowa Agencja Wydawnicza, 1979)
Przedstawia uczącą się studentkę w czytelni biblioteki Uniwersytetu Gdańskiego w Sopocie, 1979 r.
Tytuł pod zdjęciem. Opis pod zdjęciem: Trwa zimowa sesja egzaminacyjna na uczelniach Trójmiasta.
Keywords: Uniwersytet Gdański -- fotografie; Fotografie -- Polska -- Sopot; Biblioteki i studenci -- Polska -- fotografie; Sopot (Polska) -- 1945- -- fotografie