[Afisz. Incipit] Obwieszczenie Wojskowego Komendanta Rejonowego Gdańsk-Powiat o przeprowadzeniu poboru w 1950 roku. (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1950)
Afisz informujący poborze.
Keywords: Pobór i rekrutacja -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Pobór do wojska; Gdańsk (Polska ; region) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Powiat gdański (1945-1975); Druki ulotne -- 1945-1970.; Druki ulotne