Słownik elektroniczny niemiecko-polski, polsko-niemiecki bearbeitet von Jan Swiderski ; red. Susanne Brudermüller. - Świderski, Jan (język niemiecki) (Langenscheidt Polska, 2005)
Opracowano na bazie Langenscheidts Universal-Wörterbuch Polnisch-Deutsch, Deutsch-Polnisch. Zawiera 40 tys. haseł i zwrotów.