Ex Libris Adrianus Leonardus Antonius Maria Nuyten W. J. - Jakubowski, Wojciech (1929-2024) (1988)
Przedstawia na tle ostrołukowych gotyckich okien symbol Ducha św. w postaci gołębia z aureolą, u dołu pod wyobrażeniem napis: Ex Libris Adrianus Leonardus Antonius Maria Nuyten. Sygn. aut. w obrębie kompoz. Pod wyciskiem płyty ołówkiem autograf aut.