Repræsentatio Juris Clari Ac Liqvidi : qvo fas est Serenissimo Electori Brandenburgico, Possessionem pignoris, Eidem per æternum fœdus & fidem juratam in Urbe Elbinga constituti, post patientiam quadraginta annorum & quod excurrit, apprehendere. - Fuchs, Paul von (1640-1704) ([wydawca nieznany], 1698)
Uzasadnienie prawa elektora brandenburskiego Fryderyka III do przejęcia Elbląga (na podstawie traktatów welawsko-bydgoskich z 1657).